Customer Care Specialist - 10XCREW.COM
5086
page-template-default,page,page-id-5086,translatepress-en_US,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Customer Care Specialist

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Customer Care Specialist die ons team, gevestigd in hartje Eindhoven (20 FTE) kan komen versterken.

Via verschillende platformen (o.a. Bol.com, Amazon en eigen websites) bieden wij producten aan, via onze eigen formules of voor partners zoals Vodafone en Ultimate Ears. Daarnaast bieden wij services aan onze partners om het maximale uit de klanten te halen via CRM en registratie campagnes. Om vragen van consumenten goed en snel te beantwoorden zijn wij op zoek naar versterking voor onze customer care afdeling. Ben jij oplossingsgericht, gastvrij en servicegericht, en wil jij iedere klant zo goed mogelijk helpen, neem dan contact met ons op!

Wat je doet:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met alle vragen omtrent orders en producten, zowel telefonisch als per email. Jij weet de wensen van de klant op de juiste manier te vertalen naar een passende oplossing.
 • Voor jou is geen klantvraag te gek, jij blijft altijd rustig en vriendelijk en bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.
 • Je verdiept je onder andere door e-learnings en online onderzoek in de producten die wij aanbieden.
 • Ideeën die ons service proces kunnen verbeteren deel je met het team. We zijn altijd op zoek naar verbeteringen om het proces beter en/of efficiënter te laten verlopen.

Wie je bent:

Je bent een enthousiast en vriendelijk persoon met de drive en ambitie om onze klanten altijd de best mogelijke klantervaring te bieden. Door jouw servicegerichte instelling en inlevingsvermogen sta je elke klant vriendelijk te woord, en zorg je voor de beste en snelste oplossing. Daarnaast ben je een echte teamspeler, ga je uitdagingen niet uit de weg, wil je graag leren en heb je een echte wil om te winnen.

Wij vragen:

 • Je hebt minimaal MBO 4-werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • Je hebt geen 9 tot 17 mentaliteit!
 • Oplossingsgerichtheid en inlevingsvermogen. Je deelt onze passie voor klanttevredenheid en service.
 • Je bent stressbestendig, jij overziet de taken, en weet de juiste prioriteiten te stellen.
 • Goede contactuele vaardigheden, kennis van Nederlands én Duits is een voorwaarde
 • Je hebt interesse in e-commerce, online marketing en hebt affiniteit met consumentenelektronica.

Over 10XCrew

Wil jij werken in een jong en dynamische werkomgeving, met de beste specialisten op het gebied van Marketplaces? 10XCREW helpt merken het optimale resultaat uit marktplaatsen zoals Bol.com & Amazon te halen. Dit wordt door de marketplaces ook erkent, zo is 10XCREW Gold Partner van Bol.com, en erkent partner van Amazon Europe. Met een team van specialisten zorgen we ervoor dat merken controle hebben over de listings binnen de Europese marketplaces en dat de producten op de best mogelijk manier zichtbaar zijn op marktplaatsen en optimaal worden gevonden. Marktplaatsen veranderen het huidige Retaillandschap in rap tempo. Een goed doordachte strategie, is daarom noodzakelijk.

Data vormt de basis voor al onze plannen. Op basis van data optimaliseren we onze werkzaamheden en behalen we uiteindelijk de optimale resultaten. Hiermee realiseren we meer omzet, maar nog belangrijker, tevreden klanten!

Sounds good?

Ben je enthousiast over de functie? Solliciteer dan door je CV + Motivatie te versturen naar hr@10xcrew.com. Heb je vragen? Mail of bel gerust met René Cranenbroek (rene@10xcrew.com); +31(6)5761 8595